Team

Justice42 is opgericht door Laura Kistemaker, Kaspar Scheltema en Michiel Scheltema. Vanuit verschillende achtergronden, maar met een gedeelde passie voor innovatie, social impact en rechtvaardigheid. Onze casemanager Anouk komt van de Raad van Rechtsbijstand en product manager Gert Jan is afgestudeerd jurist met een passie voor ICT. Marcel is onze growth hacker en Okan is onze gedreven juridische stagiaire. Allen hebben we als gezamenlijk doel voor Uitelkaar.nl om online scheiden voor onze gebruikers zo gebruiksvriendelijk en toegankelijk mogelijk te maken.  

Daarnaast hebben we een deskundig team van experts achter ons staan dat bestaat uit scheidingsadvocaten en mediators. Bekijk onze experts hier.Teamleden

Laura Kistemaker werkte van 2008 tot eind 2016 bij HiiL, waar ze zich bezig hield
met verschillende juridische strategie- en innovatieprojecten. Ze was vanaf het eerste moment betrokken bij de ontwikkeling van Rechtwijzer (scheiding, huur, schulden) en was verantwoordelijk voor de productontwikkeling en operationele kant. Laura studeerde Geschiedenis aan de Universiteit Leiden en Internationale Betrekkingen aan de Universiteit van Amsterdam en de Praagse Karelsuniversiteit. 

 

Groot Ms. Kistemaker2 copy

Kaspar Scheltema heeft HiiL de afgelopen jaren geadviseerd over de strategische en financiële opzet van Rechtwijzer uit elkaar, vanuit zijn maatschappelijke betrokkenheid en passie voor innovatie die zelfredzaamheid van mensen vergroot. Zijn ervaring bij KLM kwam daarbij goed van pas, waar hij de functie van Director Strategy, New Ventures and Mergers & Acquisitions vervulde en onder andere verantwoordelijk was voor het opzetten van de innovatiefondsen (MIF I en II) en het begeleiden van de startende bedrijven. Kaspar heeft bedrijfseconomie in Groningen gestudeerd en de Registercontrollers opleiding aan de VU in Amsterdam gevolgd.

image023

 

Michiel Scheltema is regeringscommissaris voor de algemene regels van bestuursrecht, en was eerder hoogleraar, voorzitter van de WRR en staatssecretaris van Justitie. Hij is medeoprichter van HiiL en is lid van de Raad van Toezicht van HiiL. 

bigImage